Poziv na edukaciju – prezentaciju na temu „Valentinovo i Uskrs 2018. godine te vjenčana floristika –Novi trendovi“

Poziv na edukaciju – prezentaciju na temu „Valentinovo i Uskrs 2018. godine te vjenčana floristika –Novi trendovi“

U skladu s programom rada Cehova cvjećara i vrtlara Udruženja obrtnika Sisak i Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, a u svrhu unapređenja struke i promocije cvjećarstva u Republici Hrvatskoj, Ceh cvjećara i vrtlara UO Sisak i OK SMŽ organizira EDUKACIJU-PREZENTACIJU na temu „ Valentinovo i Uskrs 2018. godine te vjenčana floristika – Novi trendovi“ DANA 03. VELJAČE 2018. GODINE, U PROSTORU VELIKE DVORANE Obrtničke komore SMŽ, Sisak, Ulica Ante Starčevića 13 (prolaz NAME) s početkom u 15 sati.
Prezentaciju provodi ugledni hrvatski florist Tihomir Košćak , vlasnik cvjetnog ateljea „Luna“ iz Koprivnice , dobitnik mnogobrojnih priznanja struke kao i nositelj nekoliko prvih mjesta na međunarodnim florističkim natjecanjima, te licencirani sudac na natjecanjima florista na „Floraart“-u Međunarodnoj vrtnoj izložbi u Zagrebu. Sudionik je svih značajnih izložbi cvijeća u Hrvatskoj i mnogih u inozemstvu, bilo kao izlagač ili sudac.
Osim florista i ljudi iz cvjećarske struke prezentaciji mogu prisustvovati svi zainteresirani građani i kreativci iz drugih područja djelatnosti UPLATOM KOTIZACIJE U IZNOSU OD 150,00 KN NA ŽIRO RAČUN Obrtničke komore SMŽ kao primatelja, svrha je – KOTIZACIJA ZA SEMINAR U ORGANIZACIJI CEHA CVJEĆARA I VRTLARA OK SMŽ, uplatni račun je HR1223400091100181579, poziv na broj HR00+OIB uplatitelja s punim nazivom i adresom obrta ili ustanove.
Uplatu je potrebno izvršiti do petka 02. veljače 2018. godine do 12 sati.

Za sve ostale informacije brojevi telefona su 044/524-811- tajništvo OK SMŽ
044/521-661 – tajništvo UO Sisak
098/525-513 Boris Lemaić
091/511-5220 Sanja Leskovar-Barbić

Ovako jedinstvenu priliku nemojte propustiti, podržite nas u našem nastojanju da učinimo naš i vaš svijet što ljepšim i kreativnijim, posebno zbog humanitarnog karaktera cijelog događanja jer svi radovi nastali na prezentaciji biti će ponuđeni na prodaju , a sav novac tako prikupljen doniran humanitarnoj inicijativi za sisačku Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“- humanitarni projekt Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije.

Predsjednica Ceha cvjećara i vrtlara OK SMŽ
Sanja Leskovar – Barbić
Tajnik OK SMŽ
Nenad Joksimović