Massive Spring BREAK - Skwhat Sisak

Massive Spring BREAK - Skwhat Sisak

Dragi prijatelji,
Čast nam je pozvati vas na VELIKI PARTY POVODOM PROLJETNIH PRAZNIKA!

29/03/2018 Massive Spring BREAK - Skwhat Sisak

Priređujemo specijalnu SPRING BREAK tematiku karakterističnu za ovak tipa eventa!
Spring Break je poznati party koji se održava po cijelome svijetu,a svima njima je zajedničko da ima puno alkohola,zgodnih cura i dobre glazbe!
Mi smo tu da osiguramo to u vašem gradu!
Da se predstavimo...organizatori Massive eventsa su ekipa koja se bavi organiziranjem raznih party projekata diljem Hrvatske,BiH,Njemače,Švicarske i Austrije već VIŠE OD 6 GODINA! Naše ste evente mogli pronaći u svim većim gradovima,a zajednička karakteristika svima je BRDO LJUDI željnih dobre zabave!

Za selekciju glazbe zaduženi su naši REZIDENT DJi te naš MC na mikrofonu, koji će se pobrinuti da Vas uz najbolji presjek strane glazbe drže na nogama do ranih jutarnjih sati!
NEMA JAKOG PARTYA BEZ ANIMACIJA A OVO DONOSIMO KOD VAS:
FIREWORKS
U samoj špici večeri podijeliti ćemo vam more prskalica kojom ćemo napraviti jednu čarobnu atmosferu u vašem klubu!
CONFFETI EXPLOSION
Neki od Vas su možda bili na nekom većem festivalu i imali priliku vidjeti prekrasan prizor kako nebo ispunjavaju šarene konfete,sadržaj koji je prisutan samo u vodećim svjetskim klubovima u Las Vegasu,Ibizi,Amsterdamu i sličnima...UPRAVO TO VAM DONOSIMO U VAŠ KLUB!
CO2 SHOW
Po prvi puta donosimo CO2 jets i CO2 guns!Ne viđeno do sada u vašem gradu!
Pripremili smo Vam specijalni CO2 show koji je karakterističan za naše partye i koji će Vas sigurno natjerati da ubrzate te plesne korake!
PHOTO & VIDEO SHOT
Naravno da ovakav spektakl ne može proći da ne bude uhvaćen okom objektiva! Naši fotografi i video snimatelji uhvatiti će najbolje od Vas te Vam sve to prezentirati nakon eventa!
SPECIAL SMOKE EFFECTS
Najnovija party oprema očarat će vaša vizualna osjetila,ovakav vizualni spektakl će te moći vidjeti samo na našem partyu!
LIGHT & SOUND SISTEM
U sklopu ovog eventa donosimo Vam najnoviju opremu za potpuni vizualni i audio spektakl!

Želimo napomenuti kako na našim eventima koristimo profesionalnu scensku opremu te smo sigurni da će te biti više nego zapanjeni!

REZERVACIJE STOLOVA
->potrebno kontaktirati klub
Broj NARUKVICA je ograničen,a možete ih nabaviti kod naših službenih promotora.