KSP Sisak obilježava 15. obljetnicu

KSP Sisak obilježava 15. obljetnicu

Klub sinkroniziranog plivanja Sisak obljetnicu će obilježiti u sklopu Dana vodenih sportova ŠRC-a Sisak.

U subotu, 7.travnja u 18,00 sati, na rođendanskoj Reviji KSP SISAK će, uz sisačke plivačice, sudjelovati i gošće iz tri zagrebačka kluba. Kako se zagrebačke “sirene” mogu pohvaliti velikim iskustvom, gledatelji mogu očekivati da će 50 djevočica i djevojaka predočiti svu ljepotu i zahtjevnost sinkroniziranog plivanja te tako obogatiti slavljeničku večer KSP Sisak i kulturno-sportski život grada Siska.

– Pozivamo svu predškolsku i školsku djecu, zajedno s roditeljima, da dođu na DAN OTVORENIH VRATA na ŠRC SISAK i uz druženje i zabavu upoznaju koliko se zanimljivih sadržaja provodi na bazenu. – stoji u pozivu ŠRC-a Sisak na manifestaciju Dan otvorenih vrata vodenih sportova.
Dan otvorenih vrata za vodene sportove će se održati zadnjeg vikenda proljetnih praznika za školarce, u subotu, 7.travnja, u terminu od 10,00-14,00 sati.

– Pozivamo sve koji vole vodu jer će i mali i veliki i djeca i odrasli moći BESPLATNO vidjeti,isprobati i nešto naučiti o plivanju, ronjenju, vaterpolu, sinkro plivanju. Iznenađenje za sve posjetioce je zabavni AQUA PARK, napuhanac 12 metara dužine i 2,60 m širine koji će biti izazov za sve koji vole zabavu u vodi, a biti će postavljen tijekom manifestacije, na slobodno korištenje svih posjetioca bazena (uz određena pravila sa kojima će biti upoznati kod ulaska u vodu). – pozivaju iz ŠRC-a Sisak.

Plivački klub SISAK JANAF prezentirat će osnove plivačkih tehnika, metodiku učenja plivanja s rekvizitima i bez rekvizita, pokazati načine izvođenja okreta u vodi kod izmjena tehnika, skok u vodu, opremu i pravila natjecanja, također prikazati i povijest te postignuća kluba.

Ronilački klub SISAK priprema upoznavanje s opremom za ronjenje, osnovama ronjenja s maskom, perajama, disalicom, ronjenje na dah, ronjenje s bocom, ronjenje s monoperajom, vrste natjecanja u ronjenju i pravila, povijest i postignuća kluba.

Klub sinkroniziranog plivanja SISAK, osim rođendanske revije, priređuje prezentaciju rada kroz segmente: osnovni položaji, prijelazi i figure u vodi, kretanje u vodi sinkro tehnikom, oprema i kostimi, upoznavanje s pravilima natjecanja, povijest i postignuća kluba.

Vaterpolo klub SISCIA zainteresiranima će predstaviti osnovna pravila igre i potrebnu opremu, prezentirati osnovna kretanja u vodi, načine držanja i šutiranja lopte, povijest i postignuća kluba.