Kako se uspješno predstaviti bez stresa?

Kako se uspješno predstaviti bez stresa?

Poduzetnički inkubator PISAK organizira radionicu „Kako se uspješno predstaviti bez stresa?”.

Znate li kako uspješno predstaviti sebe te svoje proizvode i usluge? Kako pridobiti klijenta da se odluči baš za vas? Predstavljanje treba biti kao ženska suknja – dovoljno dugačka da pokrije najvažnije, a ipak dovoljno kratka da bude zanimljiva.

Neki proizvod, usluga ili zamisao izvrsna je onoliko koliko je izvrstan/izvrsna onaj/ona koja je predstavlja. Izvrsno pripremljen materijal, pravilan izbor jezika i bogat rječnik, poznavanje retorike i govora tijela mogu biti od odlučujućeg značenja u uvjeravanju stranaka ili suradnika.

No, što kada nam je predstavljanje noćna mora i čini nam veliki stres?

Tada je dobro imati as u rukavu u smislu korisnih i trajnih tehnika za postizanje otpornosti na stres koje će promijeniti naš način razmišljanja o problemima i naučiti nas kako se na njih odazvati.

Edukacija je namijenjena svima koji žele naučiti kako na najefikasniji način prezentirati sebe, svoje proizvode i usluge, oduševiti i uvjeriti svoje klijente te onima koji se u svom radu susreću sa stresom, problemima i razmišljanjima koja umanjuju radnu učinkovitost.

Seminar se održava 26. travnja od 10 do 14 sati u prostorijama PISAK-a, Capraška 12.

Kotizacija: 250,00 kn, za stanare PISAK-a 150,00 kn
Kotizacija uključuje: sudjelovanje na radionici, pisane materijale, potvrdu o pohađanju radionice, kava/sok/pekarske delicije.

Uplate na račun Applied Ceramics d.o.o., Capraška ulica 10, Sisak, IBAN HR9223600001101877683, OIB: 6872694543

Broj mjesta na radionici je ograničen, a predavanje će održati Tatjana Salaj, vlasnica tvrtke ”Vrata percepcije” , iskusni i certificirani trener s iskustvom u prodaji i menadžmentu. S više od deset godina rada u profesionalnoj trening i coaching industriji, pomaže klijentima da izgrade svoje poslovanje, postave standarde i educiraju svoj najvrjedniji adut : ljude.

Sadržaj seminara:

– Stvaranje izvrsnog prvog dojma – karizma u poslu
– Poslovni bonton – strukturirani hod po pisti
– Kako pobuditi zanimanje publike
– Značaj verbalne i neverbalne komunikacije
– Značajka-prednost-korist način prezentacije
– Izbjegavanja katastrofalnog razmišljanja – postavljanje u perspektivu: loše, dobro, najvjerojatnije
– Kako biti otporan na stres – “instant” recepti