“Balkanski Sex & Grad – Čipka i čokolada” dolazi u Sisak

“Balkanski Sex & Grad – Čipka i čokolada” dolazi u Sisak

Predstava je osmišljena kao “BALKANSKI SEX i GRAD” u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.

Nasmijat će te se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“, uzbudljiv perfomans koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija ,,Sex i grad” osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naša regija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku.

Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima tj. hitovima iz ex-Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čipka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i izdvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

Predstava za koju se uvijek traži karta više!

 

Glume:

Ana Ćuk, Katarina Korsa: Čupka

Jovana Jelovac Cavnic: Čarna

Voditelj – muška zvjerka: Marko Dolaš

Redatelj i tekst: Stanko Holcer

Trajanje: 80 minuta

Izvor: http://quirinusportal.com/2018/05/balkanski-sex-grad-cipka-i-cokolada-dolazi-u-sisak/